Varför väntar man på vissa personer

Jag menar personer kommer och går, de är inget nytt. Vissa stannar och vissa kommer som i en ”revolving door” vad de nu heter på svenska. Men liksom så är de ju och det vet man, vissaste man kommer stanna i sitt liv till man ligger på dödsbädden.

Men andra tror man verkligen ska finnas där, man ser liksom inte hur livet ska rulla vidare utan dem. Andra tror man att de ska va så men när de väl ”försvinner” så känner man inte ens att personen är en saknad del. Den pusselbiten fylls av något annat, konstigt nog. Men sen finns de personer som av någon anledning bara försvinner, man kan inte göra något åt saken. Men än att vänta och se vad som händer, och hör kommer min tanke.

Varför finns de människor som man väntar på, det går inte en vecka utan att man går en vecka utan att tänka på personen. Jag har frågat mig varför jag väntar, varför varför? Har du en förklaring, tell me. För jag undrar verkligen varför man fortsätter har drömma om personer, tänka på minnen och saker man gjort. Men inte pratat med personen på månader, vad väntar jag på? Är de värt att vänta på eller väntar jag på något som aldrig kommer?

Gillar

Kommentarer