THIS IS ME LETTING YOU GO


En bok för alla som fått sitt hjärta krossat, eller bara är sugen på en j*vligt bra bok.

Att läsa bok är verkligen inte en favorit från min sida, min dumma bortförklaring är att jag har dyslexi. Man hoppar ofta över saker man själv vet att man har en svaghet för, så är det för mig i alla fall. Men något har jag för engelska böcker och tycker dom är mycket bättre för mig att läsa, för jag måste koncentrera mig mer. Hur ska man förklara, men med svensk text så är de inte på samma sätt.

Kan varmt rekommendera denna bok, jag har läst en del inte hälften men snart. Jag vill inte lägga ifrån mig den, boken är underbart. En bok för alla som fått hjärtat krossat, eller bara är sugen på en j*vligt bra bok. Den får mig att inse saker och tänka på saker från ett annat perspektiv och det kan alltid behövas. oken passar både tonåringar och äldre.

"The people we meet at the wrong time are actually just the wrong people."
Ett av mina favoritcitat från boken, är något som jag inte tänkt på förut, nu känner jag att det är så det kan vara. Varför skulle man träffa en person som skulle platsa i ens liv för alltid, komma vid fel tidpunkt. Boken älskar jag för att den inte är en roman, istället är det riktiga händelser/erfarenheter och tankar som ger mig något. Ni hittar boken HÄR.

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Åh B&J❤️
nouw.com/johnssons