TACKSAM

Att vara tacksam

Ibland så inser jag bara hur glad jag är för att fortfarande leva, vissa ba men gumman lugn nu. Men de är inte förens nu i efterhand jag faktiskt förstår hur nära man var att försvinna. Vissa nätter vaknade jag liksom och bara inte ville somna om för jag hade en konstig känsla i kroppen, vet ej vad de var men obehagligt var de. Jag kommer aldrig glömma när läkaren kollar på mig och säger "jag förstår inte att du fortfarande lever, vi har aldrig sätt så dåliga värden på en levande människa". Då just där och då skrattade jag bara åt de. HÄR kan ni läsa om när vi upptäckte hur allvarligt det var. Ska göra en kategori med alla inlägg om min sjukdom så man lättare kan hitta allt.

Jag är även tacksam för mina vänner jag har runt mig som ger mig så mycket energi och det är verkligen det jag behöver nu för att kunna orka igen, jag måste liksom träna upp min energi igen om man fattar vad jag menar liksom...

Jag är tacksam som har min familj som verkligen visar att vi finns vid varandra genom eld och vatten, vi har gått igenom en massa. Allt från depression till allvarliga sjukdomar.

Det finns så mycket att vara tacksam för att man vaknar på morgonen, mat på bordet, kläder i garderoben och listan är lång och oändlig. Men ibland måste man bara pausa livet och kolla runt lite!

Gillar

Kommentarer

Fridamlarsson
Fridamlarsson,
Tacksam över att ha fått lära känna dig och ser fram emot att komma hem och skapa flera minnen med dig !!!💗💗
nouw.com/fridamlarsson