STOCKHOLM

Startade dagen med att göra i ordning mig, vaknade 07.20 av mig själv. Men skönt de, då var jag utvilad och pigg! Mamma körde mig sedan till tågstationen där jag mötte upp Wilma, tåg och sen så blev det buss sista vägen. Men gjorde inte så mycket. Så knallade vi till hotellet, kunde checka in direkt. Vilket var väldigt skönt. Så vi lämnade bara väskorna, och gick ner för lunch.

Vi tog en lunch nere på Gretas, som är deras egna resturang. Mamma och jag åt där när vi bodde på hotell i Stockholm, så visste att man inte skulle bli besviken. Miljön är också så fin. Vi båda tog en mozzarella sallad, tips.

Vidare ner mot Stureplan och Sturegallerian, och sen gick vi på stan och bara hade de bra. Blev en hel del shopping, men de var ju meningen. Hade jag inte köpt bil hade min dröm väska följt med mig hem men får vänta och spara liiiite till innan de.

Shoppping, efter drygt fem timmars vandring och shopping var vi båda hel slut. Så vi gick förbi 7eleven köpte chips och dipp och Coca-Cola, allt man behöver hela livet. Wilma kände sig hängig och jag fick bara mer och mer ont i huvudet. Vi hade jagat restaurangtips den folk som jobbade i butiker och av vänner. Men vi båda kom fram till att Foodora var nog vårt alternativ.

Så en super god pizza från 1889 och två sallader från Foam (tror jag de hette), asså så mysigt vi satt i sängen med morgonrockar och värkande fötter. Väntade på att talang skulle börja och bara hade de bra. Vi hade även köpt ansiktsmask som vi vad på och bara hade det super mysigt. Vi båda kom fram till att vi ville spendera tid i det fina rummet och de gjorde vi verkligen!

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer