Ordning och reda

Min sjukskrivning är snart slut, hoppas jag verkligen. Längtar efter mitt jobb och barnen så mycket. Nu när alla jobbar igen finns de inte så mycket att göra här hemma själv. Latar mig mest solen.

Men jag känner att jag börjar bli piggare och få mer energi att jobba med, haha hur konstigt de än låter.

Jag har under sommaren läst två böcker, under tiden jag läser och kan lägga undan min mobil. Känns så skönt. La undan mobilen en timma innan jag skulle sova och läste istället, något så skönt med de. Som jag verkligen vill fortsätta med.

Jag har inte tränat något alls under sommaren, men under våren tränade jag pass tre gånger i veckan. Vilket gav mig så mycket energi och att bara känna sig stark. Så denna vecka har jag bokat in mig igen, och tänker börja igen. Och de kommer bli jobbigt, man är ju inte på topp. Men när man känner att man orkar och kan lägga på mer vikt, de är en skön känsla.

Jag vill få in mer rutiner! När jag gick i skolan så hade jag larm på helgerna 7.30 ringde de. Kanske låter super konstigt. Men jag mådde som bäst då, fick upp gjorde en ordentlig macka med massa gott på och hann mer eller mindre med allt plugg innan resten av gänget ens vaknat. Just nu kan jag lätt sova 11 timmar, men de mår jag inte bra av. Vaknar tröttare än när jag la mig, ligger kvar i sängen en timme och bara skrollar. Vill bort från de! Alla sånna små saker som gör att jag mår bättre kör jag på.

Jag vill bli bättre med bloggandet, jag vet ju att när jag lägger ner tid på inlägg, ta bilder osv. Så ger de resultat , måste tillbaka till de!

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer