Om operationen

På onsdag har jag varit hemma, sen operationen har opererat bort hela sköldkörteln för er som inte vet!
Om operationen, så gick allt bra. Mitt hjärta hade fått en liten flipp i början men skulle ha löst sig. Själv operationen gick bra, ingen nerv var på något konstigt sätt. Så kunde prata, lyckan! Jag var lite svår att väcka men tillslut vakade jag.
Efter operationen, så kunde jag prata utan problem hade inte ont i halsen bara utan på. Jag fick inte dricka eller äta något sex timmar efter operationen ifall de skulle börja blöda ur såret eller något sånt. Men sen fick jag dricka och herre vad de va skönt! Under natten fick jag kalkbrist så fick kalcium tabletter och de var vid fyra sen somnade jag inte förens vid sju då jag små sov lite framför tven. Jag hade turen att jag lades i ett "barnrum" där jag låg själv och de bara fanns två platser så hade tv och de var super skönt.
Nu kan jag röra huvudet och inte lika tight som de känns som dagarna innan runt såret. Har haft en oro om att såret skulle gå upp men som troligtvis inte händer.
Är glad, att de i alla fall är över. Idag har jag känns mig lite hängig men var visst ganska vanligt då kroppen arbetar vid såret och vart dem har varit inne och pillar lite! Sen ska ju kroppen ställas om en aning liksom!

Gillar

Kommentarer