Necissär

Att resa och upptäcka delar av världen är något jag verkligen älskar att göra. I sommar kommer jag vara borta 3 veckor, Grekland och Cypen. Grekland som sagt är redan gjort och nu väntar vi på att ta flyget till Cypen, denna gång med familjen. Något jag längtat efter då jag valde att stanna hemma förra året de valde att åka till vårt absolut favoritställe på hela jorden, Turkiet Bodrum, Bitez. Ett paradis enligt oss, men efter att ha vart där 3 gånger i rad känner vi att de är dag att vidga våra vyer. Cupen, Fig tree bay, blir det i år.

I min necessär som nu ska få följa med har jag med mig som på bilden ovan, plus tandborste och andra prylar så som p-piller och liknande saker ifall den röda faran skulle oväntat hälsa på. Ja, ni fattar.

1. Deo, en givet produkt enligt mig.

2. Parfym, Marc by Marc Jacobs, en evig favorit som ännu en ny flaska kommer med hem på hemvägen.

3. Läppsyl, jag får alltid av någon anledning torra läppar utomlands. Så enligt mig ett måste som jag alltid tar med mig.

4. Vitamin e till ansiktet, en face mist som jag bara "pyschar" på för att ge huden lite extra näring.

5. Resorb, livets bästa grej.

6. Linsburk och linsvätska, som den lilla blinda som jag är, måste jag bära med mig denna för att kunna bevara min linser.

7. Rakhyvel, för att enligt mig hålla mig fräsch. Många ser de olika och jag respecterar allas val och enligt mig är det ett måste för att hålla bena lena.

8. Make up removers, för att slippa använda vatten och tvål som torkar ut huden använder jag hellre dessa. Kan vara skönt att bara torka av sig på morgonen, vilket jag ofta gör.

9. Skavsårs plåster, vad skulle man vara utan dessa känner jag. Räddaren på många utekvällar eller bara efter ett otippat skavsår.

10. Jag har också med mig en liten tandkrämstub, som jag använder om jag får någon finne. Jag tycker det hjälper bättre än något annat finnmedel. Tänk bara på att tandkrämen måste vara "vit".

Gillar

Kommentarer