Mitt hjärtproblem

Sedan åttan har jag haft ett hjärta som levt sitt egna liv, jag har inte varit med på idrotten sedan åttan.
Så vad beror detta på? Om jag bara visste och om bara min doktor visste. Jag är 19 år och går med ett hjärtproblem som inte ens tas tag i på sjukhuset, mitt problem är alltså att mitt hjärta rusar iväg. Som när man är ute och springer och hjärtat slår för fort och man blir anfådd. Skillnaden är att jag kan få detta från ingen stanns, när jag ligger i sängen, sitter och kollar på tv. Ja mer när som helst. Min doktor säger att det inte är något farligt, men om de inte var ett problem skulle det inte vara något man medicinerades för, jag äter alltså betablockerare för att hålla ner hjärtats tempo. Att äta mediciner och äta onaturliga preparat vad jag vet är något som skadar kroppen lika så.

Men sköldkörtel problem och återfall i de efter att ha medicinerats i två år, åker jag in till akuten för ha haft hjärtrusning i mer än fyra timmar. Mamma envisas med att sätta igång ett EKG, men så virriga som dem är där så skulle jag få bättre vård hemma. Inget EKG sattes och dem fick inget på papper. När dem väl efter 4 timmar i ett vänte rum för att få träffa läkare så kommer dem på att man kanske ska ta blodprover för att se så mina värden är bra. Två dagar senare får vi ett samtal hem och det visar sig att mina sköldkörtel värden är högre än vad dem var när jag blev sjuk från början.

Det är klart man ser en koppling mellan dessa två, sköldkörtel och hjärta, men samtidigt har vi vart på akuten så många gånger med ett hjärta som spökar och en sköldkörtel som ser prima ut, jag som inte ens är läkare fattar ju att det är något som inte är rätt till. Nu 19 år och fortfarande äter starka mediciner mot hjärtat och går på besök varje 3 månad.

Gillar

Kommentarer