MITT 2019, tack för allt

2019, ett händelserikt år. På många sätt hände de mycket för mig under 2019, mest positivt skulle jag säga.

Startade året i Sälen, men mina tjejkompisar, festade in de nya året. Välkomnade de med dans.

Jag började året med att kanske ta de största beslutet för året som skulle komma. Att ta tag i pluggandet och söka högskolan.

Jag flyttade hem till mamma och pappa, ringde till mamma med tårarna i halsen att komma med båda bilarna till Västerås medan jag packade ihop alla mina grejer. Medan han satt på Ica parkeringen och laddade ner Tinder.

Var på Swedish House Mafia återförening.

Jobbade och älskade tiden på jobbet. Kramades och lekte massa med barnen.

Jag fick må bra under nästan hela året från min sjukdom, vad jag kan minnas så blev de inte ett ändå besök på akuten.

Sommaren kom, ledigt från jobbet och vi åkte till Turkiet. Älskade Turkiet våran frizon på himmelen. Det är liksom hem fast på andra sidan jorden.

Sommar hemma i Sverige och jag umgicks med vänner, familj och bara hade de bra. Gjorde en massa skoj och bara njöt.

Jag kom in på högskolan. Kanske de som varit det som förändrats mest under 2019. Att börja plugga och liksom veta att man är på g, någonstans men vart vet jag inte. Mot en dröm jag haft länge som om några år kommer bli verklighet. Det vet jag!

Jag var på Avicii Tribute concert, som är och kommer säkert vara de maffigaste jag kommer uppleva i live musik väg. Det är något jag aldrig kommer glömma.

Bli godkänd på första tentan, tackar vi alla högre makter om.

Avlutar året i Sälen, med att få åka hundsläde som kanske var det vackraste och mest magiska sätt att avsluta året med. Vid tolv slaget så skålades de in med de som betyder mest på jorden. Och lillasyster på FaceTime.

Tack för de året, det kan bara bli bättre.

Gillar

Kommentarer