Min student

Dagen började med champagne frukost, en liten Moet och jordgubbar fick följa med. Om jag inte mins fel så åkte jag och Malin innan till doken och köpte med oss frukost. Bästa på dagen. Sen kan vi bara ta en sekund att uppskatta min studenttårta... Jag hade även ett snackbar ute med melon, prischoto och en massa gott till de samt mousserande. Sen bjöds de på en italiensk buffé med en massa gott. Allt hade min mormor gjort, bästa!

Mina föräldrar hade även gjort de super fint med tält på baksidan, och min kusin hade tryckt och fixat den där super fina skylten, eller vad man säger. Lagom coolt när man kom rullandes med bilen. Och finaste Winston som jag bara önskade var min världens finaste. Men vi har ju han lite på besök ibland så lite min är han ändå... hehe!

Efter att allt hade hamnat runt halsen och efter en massa kramande så kunde man äntligen börja ta in lite vad som precis hade hänt och finaste familjen!

In kommer jag rullande med Mustangen, och blir mött av alla som är på min mottagning. Sån härlig känsla när alla stod där.

Till slut bästa känslan man känt!

Gillar

Kommentarer

ronjaholmstrom
ronjaholmstrom,
Åhh längtar så mycket tills jag själv tar studenten i juni!! 😃
nouw.com/ronjaholmstrom
juliazentio
juliazentio,
Men förstår de! Njut det är så snabbt över, kram!
nouw.com/juliazentio
Jessicabackstrom
Jessicabackstrom,
Bästa dagen!! tog också studenten 2016 😊
nouw.com/jessicabackstrom
juliazentio
juliazentio,
Men verkligen är de så! Kram
nouw.com/juliazentio