Min lördag i bilder

Vaknade vid halv sju först, för att ta min medicin innan jag sen somnade om till tio över åtta. Sen vid halv nio åt vi frukost tillsammans, och sen lite Nyhetsmorgon. Älskar de, haha så mysigt är de! Sen så började vi och fixa lite med maten, grädda brödet och osv.

Vi ställde upp maten, allt från ost och marmelad till allt kött och allt annat gott tillbehör. Har även hittat en ny favorit kronärtskocka, så gott mums! Skulle kunna äta flera stycken nu. Hur gott ser de inte ut, och allt var verkligen super gott!

Vi ställde sedan ordning på glasen, all dricka och lite snacks att äta på i väntan på att alla ska komma. Det är verkligen så mysigt att träffa alla oh släkten sen var de super kul för min bästa Clas kom också upp så hade någon att prata med och de gjorde vi pratade ikapp och skrattade såklart.

Vissa behöver man inte träffa på flera veckor sen träffas man och allt är som vanligt, bästa sättet!

Folket började rulla in och drickan delades ut till folket. Minglade lite och pratade med några man inte träffades på flera år som man knappt vet vad dem heter längre. Men men, så är de också. Vi åt sedan och tårtan serverades, vissa drog sig hemåt och vi samlades vid ett bord tills mörkret kom och timmarna blev senare. Så bra kväll!

Finaste mormor och morfar

Gillar

Kommentarer