Min helg

Fredag: hade öppning på jobbet så var tidig uppstigning, men skönt de för då fick jag sluta tidigt. Så då åkte jag direkt till M i Västerås, väntade på att han skulle komma hem så kollade jag på bondeparet. Sen drog vi till Elgiganten och köpte en chrome cash till sovrummet. Handlade lite Chark och annat gott, sen så blev de en kväll i soffan framför Idol.

Lördag: vi vakande vid åtta jag gick upp och gjorde lite frukostmackor som vi käkade i sängen framför lite nyhetsmorgon. Sen hoppade vi upp gjorde i ordning oss och åkte mot Stockholm för att åka till Barkarby. Så mysigt där, fick med mig lite hem. Kan visa de någon annan dag. Vi åkte sen och köpte lite Max som vi åt i bilen. Sen åkte vi och kollade på en bil till M som vi provkörde innan vi tog min lilla mini hem igen. Eller ja vi tog en snabb sväng på Ikea för att handla lite smått. Väl hemma så fixade vi och städade lite och fixade i köket som han håller på att renovera. Sen blev de så mycket bättre och så började vi kolla på Jägarna men jag somnade under första avsnittet...

Söndag: och M gick upp och gjorde fruskot som vi käkade medan vi kollade resten av jägarna, stackaren fick kolla om allt igen... sen under dagen så byggde vi lite lådor till köket och fixade.

  • Nära Kromvägen , Eskilstuna

Gillar

Kommentarer