MÅL 2018

Brukar ni ha mål för det kommande året? Jag kan inte säga att jag brukar ha det, men till i år känner jag verkligen att de är behövligt. Jag har blivit rädd för att göra saker, typ resa pga min sjukdom. Det ändras så snabbt när det kommer till hur mina värden är. Sist jag reste utomlands utan mamma och pappa, var det efter studenten till Zakynthos. Det var verkligen så kul och man växer verkligen så mycket när man gör sådana saker "utan mor och far".

Jag vill resa, jag måste resa för att komma över min rädsla. Resa om de bara är till Köpenhamn, Sälen eller till Dubai liksom. De är väl mer en ångest, vilket man verkligen inte vill ha.

Ta ta i bloggen, jag vill bli bättre på att ladda upp mer outfit bilder, och mer "ordentliga" inlägg om de är förståeligt.

Göra fler saker, med de menar jag att ja måste hänga med mer kompisarna. Började blir bättre, men sen så blev jag sjuk och låg hemma liksom. Men saknar mina brudar och bästa är de. Men göra mer saker, typ gå på spa och bara göra massa härliga saker. Man kommer aldrig ihåg en kväll man bara sitter hemma liksom. 

Börja gymma, inte på något sätt för att gå ner i vikt. Mer för att jag vill gå upp i vikt och börja bygga upp och stärka min kropp. Man känner sig så mycket piggare, och så äter man ju mer eftersom man rör sig. Ska på inget sätt gå på diet, Jullan äter vad jag vill när jag vill.

Läsa mer böcker, jag läste ju boken "This is me letting you go" och är verkligen kär i den. Tänker läsa den ingen, de ger så mycket. Och just sådana böcker vill jag läsa massa mer av!


Gillar

Kommentarer