Livet sätts på rull

Vad händer nu, så känner lite jag angående livet. Vi har sommaren framför oss och enligt mig är de den bästa årstiden. Sommarsemester med familjen, Summerburst med mina bästa brudar, sommar kvällar, alkoholfritt vin och bara leva. Som jag längtar, och ser fram emot.
Men ändå är sommaren en sak man ser framemot från förra året och samtidigt som de alltid går så snabbt. Förra året var de en sommar som jag inte kunde planera in mycket, jag visste inte om jag skulle ha den energin till att göra saken när dagen väl kom.
I år kommer de bli annorlunda jag kommer kunna göra saker, det vet jag. Jag kommer kunna planera in saker till slutet av månaden och orka de, sen kan man alltid bli sjuk. Så härligt att känna den energin igen, för de var verkligen inte igår. Livet börjar rulla att känna att man är stark och har energi gör så mycket i ens välmående. När jag precis hade opererat mig och innan så blev jag nästan lite deprimerad, som visst var vanligt efter en sån operation som jag gjorde. Tog bort sköldkörteln för den som inte vet de. Men jag ser framemot ”what’s to come” liksom!

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer