LITE TANKAR

Vad ska jag göra nu, jag har köpt det jag vill för mina pengar. Köpte min nya mobil, ny dator, en fin vinterjacka. Listan är lång, men klart min bil var ändå den största utgiften jag haft i mitt liv hittills. Men det är så värt de, ibland får jag lite mer eller mindre panik. Speciellt när man går in på sparkontot och det är mer eller mindre tomt.

Men nu börjar ett nytt kapitel, jag vet att jag vill resa mer. Pengarna vill jag tjäna in och ha en bra grund. Men inte heller vara rädd för att spendera pengar, just nu känner jag mest "du måste spara". Just nu är mitt nästa mål att kunna resa till New York med Jonna i september. Vi ska börja kolla vad de kostar, hur mycket ska man vara beredda att lägga ut på, mat, shopping, taxi osv.

Vissa köper lägenhet nu, vänner och jag kan inte vänta till den dagen jag kan lägga fram en kontantinsats. Jag var när och kunde ha valt de också, men jag känner mig helt ärlig inte redo. Då ser jag inte det som något alternativ. Men nya kapitel i livet börjat. Att kunna bocka av "köpa bil" från min bucketlist för 2018, känns rätt fett.

Gillar

Kommentarer