Lika sjuk igen

​18 januari 2018 och det är dags för nya blodprov,​ men så lätt ska det ju inte vara. Varför det liksom, ingen spänning i vardagen då ju, eller? Mitt öga stå ut igen, jag sover men vaknar lika trött som när jag somnade. Jag måste ta prover för att kolla Levaxin nivåerna, som inte fanns på beställningen som man så fint kallar det. Mycket krångel blev de, få tag på läkare och sjuksköterskor som måste "godkänna" att sköterskan som ska ta det, får göra det. Men med receptionister som inte vill hjälpa till, förlåt men varför jobbar man på ett sjukhus med en sån inställning. 

Nog om det, så ringde min läkare mig och frågade hur jag mådde och jag berättade hur det var. Han sa som det var att mina värden inte alls var bra. Jag har haft mer hjärtklappning, än normalt osv. Alla symtom som jag hade innan operationen har mer eller mindre kommit tillbaka. Så in på fredagen akut för att ta fler blodprov och se om det är sköldkörteln det är problem med. Som jag då tidigare i våras opererade bort, så de ska alltså vara något som kan vara kvar så läkaren. Men biopsin sa att de hade fått med sig allt. 

Så som det är nu väntar jag till på måndag då  svaren på blodproven ska komma tillbaka. Kommer de tillbaka positiva, då  är jag tillbaka på ruta ett igen. Det känns ju inte lika kul. För då finns det bara en väg och det är att göra om operationen igen, vilket ja,  det skulle man ju kunnat vara utan.
​Livet sätts på paus igen. Allt är så konstigt och jag väntar mig väl mer eller mindre på att det ska bli måndag. 


Gillar

Kommentarer