Läget just nu

Lite dåligt med uppdatering just nu, I know. Men just nu är livet lite satt på paus, jag har blivit sjukskriven igen. När jag var inne och tog prover förra torsdagen så bröt jag ihop på provtagning. Jag är så jädrans trött på de hör, sjukdom, sjukhuset och bara att inte kunna må bra och leva som den 21 åring jag faktiskt blir på onsdag. (Fyller år då!)
Vi tog prover och dem skickade iväg dem akut, sen så gick vi direkt till medicin avdelningen där jag är skriven liksom. Bara för att få prata med någon, så dem ringde ner min läkare som satt i möte men som kom ner. Jag bröt ihop igen, man orkar inte må så dåligt om och om igen. Det är så svårt att förklara hur de känns i kroppen! Men allt är bara skit, och man inte vet vad man ska göra och nästan får panik.
Senare på eftermiddagen så ringde min läkare mig när han fått tillbaka proverna, så visade de sig att levaxinet låg för lågt. Alltid är de något, tur man känner sin kropp. Eller mer ja jag har ju blivit så himla tvungen också. Så ökning med levaxin men tyvärr så känns inte så mycket skillnad men de kan ta ett tag, då man hinner gå ner sig så mycket innan. Men de är statusen just nu så fixar lite inlägg när jag orkar och har lust!

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer