Kort och gott

Fredag: uppe med tuppen ich vid elva kom Malin hit för att slipa på våra vetenskapliga arbeten. Efter de tog jag det bara lugnt och hade det bra, sen vid halv tio gick jag över till henne för grönsaks dipp och film! Super mysigt.
Lördag: gjorde inte så mycket på dagen läste lite teori, och sen vi fem så kom thilda och hämtade mig och och Malin. Vi åkte till Elin för grillmys och bara tjej prat, så mysigt. Var hemma vid nio igen. Då jag kollade senaste avsnittet av kardashians och sen Justin Bieber roast, skrattade så mycket Hahah! Sen somnade jag vid ett.

Söndag: segade mig lagom mycket i morse. Men tillslut gick jag upp, åt frukost och kolla på tv, vid tolv började jag göra i ordning mig för att möta Emma på stan för en fika/lunch för min del. Vi hamnade på uteserveringen på trädgården, så mysigt! Pratade och pratade. Var hemma till kvart i fem, har städat rummet och fixat för imorgon. Skrubbat ansiktet och ansiktsmask är givna en söndag. Har precis ätit kiwi, läst lite i femtio nyanser av honom, med tända ljus och bara tagit det lugnt. Nu ska jag sova, godnatt!

Gillar

Kommentarer