JAG VILL MÅ BÄTTRE ÄN VAD JAG GÖR

Nu har de gått så pass lång tid efter operationen och jag hoppades faktiskt att jag skulle må bättre än vad jag gör. Jag känner mig fortfarande väldigt seg som innan efter operationen. Trött och har bara tur att jag nu jobbat 75% den senaste veckan för annars så skulle jag aldrig orka. Hon jag skulle vika för har kommit tillbaka så denna vecka blir sista veckan jag jobbar där. Innan jag nästa vecka börjar på ett långvik på ett av hennes andra förskolor där jag kommer jobba 100%.

Men som sagt så önskar jag att ja mådde bättre eftersom det var i april, men eftersom jag har fått problem med mitt kalcium och nu har man även fått medicin mot zink. Men förhoppningsvis så klarar jag de och ska även försöka hinna göra mer än att bara jobba. Men min kropp vill ju inte ta upp de som de ska och kan ju vara en anleding till jag mår som jag gör just nu. Men hoppas hoppas jag snart få må bra för är trött detta nu asså.

Gillar

Kommentarer

Catrin
,
Hej Julia! Slant in här av en slump och läste att du sköldkörtelopererates precis som jag. Jag gjorde de för bara 8 veckor sen dock och är rätt trött från och till men har lågt T3 så blir de inte bättre tills jul ska vi lägga till liothyroin också, har din läkare inte föreslagit de för dig? Kämpa på!! Kram Catrin