Hårprodukter

Jag har väldigt långt hår och det måste tas hand om. Jag använder mig utav det ni ser på bilden ovan.

Detta är mitt schampo och balsam från Schwarzkopf som man kan hitta i en vanlig ica butik. jag kände skillnad direkt och håret var mycket mjukare och håret kändes inte lika "trassligt" som tidigare.

Denna produkt kommer också från Schwarzkopf, som är köpt från min frisör. Men kan nog även köpas på vanlig hårbutik. Den har jag i efter jag duschat då det är som ett balsam och även olja som är bra för håret. Efter duschen kammar jag igenom med en tangle teezer.

När håret är torrt (låter det oftast självtorka) och jag ska använda några tänger så har jag i denna, men om jag har brottom och måste föna håret så har jag i denna också. Jag använder mig av denna från TRESemmè. Som man kan hitta på ics den också.

Detta är ett serum, som jag köpte i turkiet i en hårsalong. så inte helt söker på om just denna finns här i sverige. Det är i alla fall något jsg har i håret efter jag plattat det eller lockat det. Håret kan lätt se tort ut nere vid topparna och detta motarbetar de super bra, det är även bättre med det här än olja om man inte har ett schampo som kan tvätta ur det så klart. Jag använder den som är på den tredje bilden men det är så lite olja så tar håret själv hand om.

Gillar

Kommentarer