Grattis på födelsedagen

Grattis värdens bästa mamma på din dag!
Dagen började med frukost på sängen, samt paketöppning. Sen gick jag och la mig igen, under natten fick jag feber och super ont i halsen och förkylning från helvetet. Så blev hemma från jobbet. Man önskade ju att man skulle ens orka vista sig ute i solen, men var inne hela dagen. Inte på topp, försökte kolla lite serie men ögonen var så tunga. Så lyssnade på kroppen och sov mer eller mindre hela dagen. Hjärtat racade sönder också så var inte på topp. Men sen efter ett tag med lite medicin och massa alvedon så kunde jag städa lite i alla fall. Men orkade inte ens med hela huset, la med sedan i soffan igen och sov. Kul dag, lite panik får man också när man vet att de är så fint väder ute.
Sen så fick jag lite mer energi och tog med mig Clara för att fixa ballonger till mamma. Så fint, tack Jullan för hjälpen!

Sen väl hemma igen så var de bara att byta om snabbt innan släkten började rulla in. En super mysig dag och mamma verkar vara super nöjd med dagen. Imorgon blir de mys och hoppas jag är bättre imorgon så jag kan ligga i solen och fånga lite färg!
Grattis på födelsedagen värdens bästa mamma!
Älskar dig, du är bäst.

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer