FYRA TIPS ATT PIFFA TILL DITT RUM

Innehåller affiliate-länkar

Nya sängkläder är ett toppen sätt på att göra en snabb förändring jag har två olika jag använder sen kan jag ju ta andra från mamma också men använder gärna mina. Och ha lakan som är i samma färg som din genomgående färgen du har i rummet gör de väldigt snällt för ögat du sängen ofta är en mitt punkt i ett sovrum eller i ett rum som jag inte har någon egen lägenhet.

Fåtölj känner jag att skulle göra mitt rum mer komplett då det just inte inte här så mycket möbler och mest vitt och beige då det är mina bas färger i mitt rum, sen utgår jag från det. Denna fåtölj är jag så kär i och känner skulle passa super bra i mitt rum. Sen vet jag inte om man skulle tröttna på de rosa och den finns även i en super fin blå färg som också skulle vara super fint i mitt rum och jag tog fram lite blått.


Mattor är något som kan binda samman ett rum eller så kan du använda dig av mattor för att "rama" in olika delar i ett rum. Sen är de extremt mysigt att sätta ner fötterna på också och hittar man rätt så kan det bli mitt punken på hela rummet.

Lampor är något som också kan hjälpa dig att se i mörket men också hjälpa dig dra andras ögon till saker du vill ska ha extra uppmärksamhet. Där av är ju spottar det bästa och ha sånna här lampor som ovan mer för dekor och kanske inte egentligen ger så mycket ljus, men att det är snyggt för ögat är ju alltid något.

Gillar

Kommentarer

Matildaogren
Matildaogren,
Kika gärna in på min blogg och titta på min alldeles första vlogg (en haul) Kram!
nouw.com/matildaogren