FEM SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

Jag är beroende av coca-cola, det spelar ingen roll hur dåligt alla säger att det är för kroppen osv. Jag kan vara på jobbet och ba "jag måste ha en kall cola", åker sen in på Ica efter jobbet haha måste skaffa hjälp nu!

Jag kan inte spara pengar längre, asså ärligt då denna tid förra året hade jag betydligt mycket mer cash. Men jag vill verkligen bli bättre igen måste skaffa mig hjälp på något sätt vet liksom inte hur jag ska göra. Måste nog, ett sluta shoppa massa skit och impuls shoppa.

Jag vill göra allt så smidigt och tids snålt som möjligt, och med de menar jag att ja tex kan bli lite arg på mig själv om jag senare kommer på hur jag kunde gjort något så det skulle gått snabbare. Jag vet inte riktigt vad de beror på, men så är de. Planerar också om jag ska göra något tex hämta medicin i köket om jag ska göra något samtidigt där så jag slipper gå tillbaka. Kanske bara är lat...

Jag avskyr skräckfilmer, ärligt talat fattar jag inte grejen med att skrämma upp sig själv, sen blir rädd för att någon ska vara under ens säng eller något liknande. Jag drar hellre på en Disney film, gosar och bara mår. En liten till sak är om jag ser en ny film sitter jag och frågar den jag kollar med om vad som händer, vad som kommer hända.

Jag är väldigt känslig för doft, svårt att förklara men typ som personer jag gillar kan jag lukta på, kan drömma om någon och känna doften i drömmen. Liksom att sno en tröja av killen man gillar är ju prio. Extremt konstigt men så är de, sen är jag väldigt känslig med dofter som jag inte tycker om istället.


Gillar

Kommentarer