Fem saker jag vill

Det är många saker jag längtar till under de kommande åren. Jag tänkte ta upp topp 5 jag längtar till.

Fylla 18 och ta körkort

Just nu så längtar jag så mycket till jag fyller 18, fyller år 13 Juni. och med att fylla 18 år så kommer ju friheten att kunna få ta körkort. Känner att det är perfekt att fylla så tidigt på sommaren så hela sommaren kan jag ta Audin och åka vart jag vill, FRIHET. Pratade med pappa idag och kommer troligtvis få ta över Audin, skönt!

Börja jobba

Innan sommaren så vill jag ha ett jobb. Helst vill jag jobba med kläder då jag förut i åttan arbetade en vecka på gina tricot, kommer inte ihåg vad det heter men men. Så det är ett mål jag har som ska göras eller försöka göra innan sommaren så man har pengar att rör sig med.

Ta studenten

Den som inte längtar efter att ta studenten kan ju sluta läsa nu. Jag längtar så himla mycket och även fast jag vet att det är lång tid kvar så kan jag inte sluta tänka på hur lite av skolan jag har kvar. Seriöst detta blir mitt sista sommarlov, hur sjukt är inte de?

Resa

Efter studenten vill jag resa, och min första destination vill jag ska vara Australien. Allt verkar så himla skönt där och ska inte glömma alla snygga boysen. Var inne på USA först men sen ändrade jag mig pga känner att USA är inte lika dyrt att åka till och dit kan man dra sen. Så jag valde Austalien vet inte om jag vill plugga där eller om jag bara ska jobba och njuta av utelivet och solen.

Flytta hemifrån

Kan inte säga att jag längtar till att flytta hemifrån direkt men någon stans längtar jag ändå till att få kalla något mitt. Detta kommer säkert ta typ 5 år till innan detta sker. Men jag vill inreda och fixa och bara vara stålt över att det jag skapat. Ja, jag är en inrednings tönt.

Gillar

Kommentarer