Ett år sen

Idag är det exakt 1 år sen jag opererade mig, och nu i efterhand ser jag ju att de var de ändå för att jag skulle ens kunna överleva. Men just då så kände jag mer ilska och besviken på läkare och sjukvården. Efter allt som hade hänt, rätt förståligt. Så visste jag inte ens om jag skulle komma ut levande, ja ni fattar ju alla möjlig tankar for runt i huvudet. När jag ligger i väntrummet för att komma in i operationssalen så ringer pappa och då brister de, jag får ju mer eller mindre lite panik. Men mamma var som tur med mig ända in i operationssalen så hon fick prata med honom för fanns inte en chans att jag kunde göra de.

Efter så gick allt bra, eftersom mitt hjärta hade fått frispel så fick jag inte dricka eller äta på sex timmar ifall någon skulle hända, vad vet jag inte än.

Jag mådde lika dåligt och började inte känna någon skillnad förens i december, vilket det också var så segt. Men hade läst lite om personer som vart sjukskrivna i sex månader efter. Jag själv hade vart sjukskriven så mycket innan så kändes som jag hade hunnit vilka upp mig mycket innan. Jag var sjukskriven i 1 och 1/2 månad, inte så mycket alls. Men jag började med att jobba 3 dagar i veckan i ungefär fyra månader och under sommaren var de mycket ledigt. Men var nog också de väldigt nödvändigt.

Sen tog de rätt långtid innan jag fick ordning på mina mediciner, och haft mycket problem. De också hittade vi en bra balans i december ungefär har jag för mig. Mycket kom till, lät bra när läkaren sa till mig att jag endast skulle behöva äta mitt Levaxin (de som är mina hormoner), i dag är de inte riktigt så. Jag äter 11 tabletter om dagen, så frisk och stabil är jag nog inte än heller. 77 tabletter i veckan, hjälp. De är inte drömmen att hålla på med alla mediciner, önskar såklart jag slapp. Sen vet jag ju hur ja mår utan dem. Brist på Zink, Magnesium och Kalcium. Har tillkommit sen jag tog bort sköldkörteln, inget som jag hade innan. Men hjälp vad jag har lärt känna min kropp väl, känner mer eller mindre direkt om något ligger fel i medicinerna. Då är de bara att åka och ta prover.

Har ni några frågor angående detta så är de bara att lämna en kommentar så svarar jag på dom så gott jag kan!

Gillar

Kommentarer