En läkare med misslyckade operationer

Det närmar sig, snart ligger jag där på uppvaket och jag blir allt mer nervös för varje dag som går. Jag är den som tycker allt jag inte gjort förut eller när jag sätts i en position när jag inte har kontroll tycker det är extremt jobbigt. Någon som jag inte ens känner ska "skära" i mig och rota, de är väll bara mänskligt att känna en klump i magen? Jag vet inte vad som händer efter, jag vet inte ens om jag kommer bli bättre eller få andra men för livet.

Mamma har försökt att byta sjukhus, men meningslöst när man då måste börja om hela processen. Vilket jag inte är med på, jag orkar inte vänta mer. Och det sista jag vill är att operas på sommaren. Varför detta kan man undra, jo detta är en läkare som i procent har fler misslyckade operationer än andra. (vafan får man ens fortsätta då?)Denna information gör mig inte mer lugn direkt. Det finns endast en opererande tyroidealäkare och han gör alla dessa operationer i Sörmland.

Det ligger en nerv precis vid sköldkörteln och stämmbanden, som gör att man blir hesare (en sk. nervers) och kan få problem med rösten men också att man lättare sätter i halsen . Operationen beräknas i ren "knivtid" ta 2 timmar och det är ett stort precisionsarbete så det räknas som en stor och svår operation. Jag hoppas bara och ber till alla gudarna att detta ska bli bra!

Jag är verkligen så himla trött på att inte få leva mitt liv såsom jag vill leva det. Någon säger att det blir vad man gör de till. Vilket i detta läget är bullshit då jag sitter i en position utan egen makt, eller kontroll. Jag har insett att vissa läkare i detta land är så nonchalanta att jag bara vill skrika och gråta. Att vänta tre månader på operation, efter att vara nära på att förlora livet är det sjukaste jag hört. Och nu få en läkare med misslyckade operationer i ryggsäcken, usch usch usch. Vad mer ska ske i livet liksom. Känner mest "bring it on" när man ändå håller på liksom. För när ska livet egentligen börja?

Glöm inte att följa mig här på nouw samt på instagram @juliazentio

Gillar

Kommentarer