En dag i sommarens täcken

Igår blev man ju nästan snopen när man såg att det skulle blir 27 grader varmt. Jag satt ute hela förmiddagen och lyssnade på ljudbok och bara njöt i solen, så underbart! Sen gick jag in och fixade en super god sallad med egen dressing bilder och recept på de kommer senaste under dagen så håll utkik efter de!

Var och kollade på bal med Jonna, Amanda och massa till, man träffade massa som man inte träffat på super länge vilket också var kul! I solen stod man och väntade på att bilarna skulle rulla in, i solen stod man ju också så de blev varmt speciellt när alla runt om en skulle stå och trycka på, ge mig space!!

Sen åkte körde Jonna hem mig och jag tog en macka och drack massa vatten innan jag satte mig i bilen igen för att åka ut till mamma och pappa som var hos Tony och Lotta. Super mysigt, Adelle och Julia var också där så vi myste och pratade och bara hade de super mysigt. Det blev grillad torsk i små paket vilket också var super gott. Sen vid halv ett tiden åkte vi hemåt. En toppen dag som verkligen bara andades sommar!

Gillar

Kommentarer