En bra blogg

För att få en blogg som många läser så krävs det en hel del jobb. Sen jag la mer tid på bloggen har jag sätt resultat, tjejer som kommer fram och ger en beröm för ens blogg och en statistik som ökar lite för varje vecka är något som gör mig glad om hjärtat. Jag har lite små tips som du säkert hittar på varje blogg egentligen men dem som jag sätt hjälpt mig mest är dessa fyra.

1. En variation av olika saker, allt från skönhet, till recept till ditt vardagliga liv. Alla gillar att läsa om olika saker och för att få en större läsarkrets så måste du nöja många, genom att ha olika saker kanske inte är det dina roligaste inlägg att göra men det finns oftast någon som gillar att läsa om hur du lockar ditt hår eller organiserar ditt liv bäst.

2. Bra bilder, med bra kvalité så tycker jag det är roligare att besöka någons blogg. Samt mycket bilder, många har inte tid och då är det bilder många hinner se och sen kanske läser snabbt igenom texten. Med bra bilder ser bloggen automatiskt mycket proffsigare ut, och vem vill inte det. Jag menar inte att man inte får ha mobilbilder, för det kan också vara kul att se, vardagliga bilder, för vem orkar bära runt på en systemkamera varje gång man ska någonstans. Jag är sugen på att köpa någon mindre som man kan ha i handväskan men som samtidigt kan ge mig grym kvalité, tipsa gärna!

3. Sociala medier, gör reklam för dig själv på dina sociala medier, många klickar lätt in och inser att det kan finnas något bra här och stannar. Jag använder mig av Facebook, Twitter och har även min blogg länk i min bio på Instagram. Det finns folk som tycker det kan vara pinsamt men hur ska folk kunna upptäcka dig om det inte har en aning om att du finns.

4. Planera, har du en bra variation, inlägg som publiceras så är det lätt att ta en dag och skriva olika inlägg som publiceras. Ibland tar skolan över och bloggen är något som lätt skjuts åt sidan. Jag brukar fixa massa inlägg när jag känner bra flyt, jag har en liten bok där jag skriver upp olika typer och idéer som kan vara intressanta att skriva om.

Gillar

Kommentarer