Ditt rum- fem snabba

Jag är nog inte själv om att ha ett extra öga för inredning. Jag tycker det är super kul och därför har jag tänkte att visa er, fem snabba tips att få ditt rum lite mysigare och sätta din prägel på rummet. Undrar ni vart något kommer ifrån eller har någon fråga så är det bara att lämna en kommentar. Hoppas du får användning av något av mina tips

Färska blommor// det finns nog inget som gör en gladare en än bukett blommor, inte minst rosor. Jag tycker ett rum kan lyftas med en fin bukett eller en färgstark blomma.

Böcker// jag tycker det är synd att vi ställer undan våra böcker. Jag har valt att ställa fram mina böcker igen då jag tycker det ser väldigt trevligt ut och att det ger en lite extra färgklick till rummet.

Tavlor// det finns nog inget personligare än tavlor med fina bilder i. Jag har dessa två och min Buddha tavla. I dessa två kommer nog texten få stå, men att jag köper flera och bygger som ett collage just där har jag tänkt.

Matta// nu kommer hösten och det blir kallt och urrigt. Då är en stor och lurvig matta precis det man behöver. Skönt att sätta ner fötterna på morgonen och det känns även väldigt ombonat.

Kuddar// som många vet så älskar jag kuddar i alla slag. Tycker det är väldigt kul och man kan lätt byta genom att bara ändra fodralet. Jag tycker även det är fint när man blandar på olika material, olika tyck.

Gillar

Kommentarer