”Din kropp ger snart upp!”

Som jag trodde så åkte jag i tisdags till provmottagningen med pappa. Snabbt gick de sex rör senare så var de bara att åka hem igen och lägga sig på soffan och sova, trött brud. Sen så vi fyra ringer min läkare frågar lite hur jag mått sista tiden, varpå jag berättar att jag mått illa, svårt att äta, kallsvettig och yr osv. Han förklarar att mitt kalcium värde aldrig varit så dåliga, inte ens precis efter operationen. Den medicin jag nu ätit sen april till nu har min kropp inte tagit upp någonting av, enligt mig konstigt att men ens fortsätter med den och provar. När man liksom inte ser några resultat. Så nu äter jag någon annan kalcium tablett när de är något som redan gjort utanför kroppen som han tror min kropp inte kan.

Vanligt att man får kalcium brist efter en sån här operation, när man är och har sig vid dem körtlarna. Men sen efter ett tag, när de återhämtat sig så brukar de kicka igång igen. Vilket mina inte gjort. Min kropp tar nu inte ens upp kalciumet, i medicin eller ens ur man.

Så nu fick jag som sagt ny medicin samt någon tuggtablett, skål på den kan snart öppna eget apotek. Mitt Levaxin var också långt med de ändrade han med att jag ska äta en halv tablett extra varannan dag. Ibland känns de som man är någon försökskanin.

Gillar

Kommentarer

Leif
,
Du e inte ensam har provat många olika behandlingar under 3 är nu så blir de stamcellstransplantation i januari ha de så bra du kan o krya på dej