Det viktigaste är att bli frisk

Under den tid jag har varit sjuk så har mycket ändrats, men för mig har alltid den enda jag tyckt vart viktigt är att blir frisk. Vänner har kommit och gått, vissa har stannat och vissa har valt att tacka adjö. Men de är deras val och inget jag kan göra och de visar mer vilka dem är som väljer att lämna någon när man är som svagast och bara kämpar för att överleva.
Sen finns de andra vänner som bara funnits där och väntat på att man kan säga att man orkar ses, för de har varit de det handlar om. Orken eller inte.
Men något som alltid står kvar är familjen och jag är så tacksam över att ha en familj som följer med till läkaren, blodprov och EKG. Även fast man snart fyller 20 år så är de svårt att förstå de medicinska språket eller att sitta med en nål i armen och dem ska ta fyra olika rör med blod är inget jag skulle vilja göra själv.
Jag kommer evigt vara tacksam att jag faktiskt överlevt detta, så nära som de var är något som nu är skrämmande. Jag förstod inget när de väl hände, förstod gjorde jag men inte allvaret. Men idag kan jag bara titta tillbaka och vara så tacksam att man vaknar och för alla man har runt sig, de må vara färre men det är dem som verkligen bryr sig och det är de man lär sig under svåra tider vilka som orkar med!

Gillar

Kommentarer

Linda,