De blir liksom inte så mycket bättre

Vad händer, tanken var att detta inlägg skulle komma upp i helgen. Men får bli idag istället, har idag tagit nya prover. Så väntar på att min läkare ska höra av sig om hur de ser ut. Jag mår bättre men önskade just nu att jag skulle vara back on track, men så är inte riktigt fallet. Det kan ta upp till sex veckor sa läkarna till mig, och det kommer de troligtvis att göra. Jag har blivit fortsatt sjukskriven till 22 juli, efter de har jag semester två veckor. Så kommer inte vara tillbaka på jobbet fören augusti. Gud hela sommaren gick och jag spenderade den ingen sjuk inte inte pigg.

Vad har hänt och förändrats då? Jag har börjat kunna äta, äter lite hela tiden. Jobbigt fortfanade att äta stora portioner, med de blir väll bra sen. När värderna blir bra igen. Är fortfarande lika trött, kan göra något i kanske två timmar innan jag börjar gäspa och behöver en powernap eller två.

Jag hade alltså ett värde som ska ligga mellan 0.4-0.25 mitt värde låg på 7.7, så inte så konstigt att man mådde piss dåligt rent utsagt. Så inte så konstigt att de tar tid innan man känner sig bättre. Men längtar ju tills man mår bra igen och kan leva. Men ska inte klaga heller finns folk som har de betydligt mycket värre!

Men snart så vänder de.

Gillar

Kommentarer