BY THE OCEAN

SUMMER 2017

Jag är verkligen den som älskar sommaren och allt som kommer till, sommarkvällar, bruna ben och vänner. Jag är den som kan se det vackra i vintern också men längtar också till sommaren, kan ha och göra med att jag alltid fryser och varje dag jag skippar att hoppa in i duschen efter en sväng ute så är jag nöjd. jag älskar värme och sen kunna svalka sig i en pool.

Sommaren för mig är liksom då det känns som man kan leva och alla runt om en känns så mycket lyckligare, så det känns i alla fall. Jag vet att sommaren bara har börjat och jag vet att jag redan hunnit med en del. Jag har börjat känna mig lite piggare, jag har hunnit jobbat lite, inte mycket men mer för att känna på vad kroppen orkar. Jag har hunnit träffa min fina Mickis som jag inte träffat på super länge, men vilket var behövligt min fina. Jag har hunnit varit på Europatour med familjen och sätt ställen jag inte ens visste fanns, vilket jag är tacksam över att föräldrarna kom på en sån tokig ide. Vi brukar alltid vara i Turkiet (vilket vi saknade) men vi är även väldigt glada över att ha sätt så vackra platsen och träffat människor vi aldrig skulle ha träffat annars.

Ibland känns det som man måste kolla tillbaka på de man gjort för det blir annars så lätt att glömma, vilket jag inte vill göra. För efter att ha varit så dålig och sjuk under en så lång period känns de lite som livet äntligen kan börja utan att behöva oroa mig eller veta att jag ändå är sjuk. Nu är de mycket medicin och fortfarande några månader innan jag nog mår så toppen bra, men jag vet i alla fall att så sjuk som jag var i denna sjukdom kommer jag aldrig att vara igen. Tack för de känner jag!

Gillar

Kommentarer

bolander
bolander,
SHIT vad fina bilder, dröm!
nouw.com/bolander