BookBeat och söndags rutin

I samarbete med BookBeat


Mitt uppe i min söndags rutin och en ljudbok från BookBeat! Ljudbok är perfekt för mig som har dyslexi och speciellt när man vill göra andra saker samtidigt så är de underbart. Passande nu när de börjar bli mörkare tider också när en kopp te och ljudbok passar perfekt.

Jag lyssnar just nu i talande stund på Rum av Alex Schulman och Sigge Eklund. Den har blåst upp i media och jag tycker verkligen om den. Blev även väldigt glad när jag såg att den fanns på Bookbeat och kunde bara trycka play och fortsätta med de jag höll på med.

Det jag börjar med denna gång var att ha en mask eller ja de är väll en skrubb med funkar även perfekt att ha lite längre. Jag har alltid ansiktsmask antingen innan jag duschar och hoppar ner i spat som denna gång eller om jag duschar har jag efter jag klivit ur duschen.

Hopp ner i spat med mig denna kalla höstdag, perfekt för mig som kan koppla telefon till högtalarna på spat när jag inte kan slita mig från boken. Fortsätta lyssna och bara njuta av omgivningen.

In i duschen sen för att tvätta bort allt klår och för min givna söndags dusch för tvätt av håret. Det är väll ända gången jag inte lyssnar på boken, i duschen. Fönar sedan håret då jag inte kan sova med blött hår, så i med värmeskydd och sånt innan.

Sen smörjer jag in mig för en torr kropp kan vara något av de jag är allergisk mot, så jag är väldigt noga med de. Använder denna just nu och den luktar även super gott men inte för starkt.

Sen tände jag ett doft ljus i mitt rum så när jag väl kommer tillbaka efter middagen så luktar de så gott. Söndag så stod de tacos på menyn och Gud så gott de var!
Sen så bäddade jag rent min säng, vilket sker varje söndag. Mycket viktigt. Samtidigt som jag fortsätter lyssna på boken! Sen så hoppar jag ner i sägnen med en bra film och lite choklad, chips och lite Loka. Somnar sedan till boken, så mysigt!


Just nu kan ni också få njuta av en fantastisk bok på BookBeat, då jag kan erbjuda er en hel månads gratis lyssning. Registrera er HÄR så kan ni lyssna hur mycket ni vill tills öronen blöder. Hur underbart?

Gillar

Kommentarer

ingridrebecka
ingridrebecka,
Åh, så mysigt det låter😍! Älskar söndagsrutiner👏🏼
nouw.com/ingridrebecka