VI ÄR I ALLAFALL NÄST BÄST

Jag kom hem lite efter fyra efter att ha hämtat upp mamma, sen var de hem äta lite ungs pannkaka, innan vi gjorde i ordning oss. För de var nämligen dags för speedway igen.

Hur fint, är inte detta. Ser lite mäktigt ut tycker jag och en sån härligt känsla mellan alla. Jag är verkligen den bruden som inte gillar att få smuts under naglarna med älskar verkligen att kolla på speedway. Speciellt när man fattar hur de funkar, med poäng och allt som hör till.

I början så gick de inte alls bra i dem tre första heaten så ramla eller vad säger man? Så gick inte allt bra i början och spänningen steg haha. Pappa och jag sprang i pausen och köpte hamburgare, så gott vad det verkligen. Ibland får man fuska lite.

Men med deras tidigare vinst med 14 poäng så förlorade dem väll egentligen detta möte men vann totalen. Vilket var tur och nu är vi som sämst näst bäst i alla fal. Hehe! Man blir ju typ sugen på att provköra men kommer nog inte klara mig 2 meter.

Gillar

Kommentarer

cenedralundblad
cenedralundblad,
Hej jag är en tjej på 20 år som försöker få igång min blogg där jag skriver om psykisk hälsa/ohälsa, mitt liv som kristen, body positivity & mycket mer! Skulle vara superkul om du tittade in! Kram 😊
nouw.com/cenedralundblad