Bedroom

Hösten närmar sig, i alla fall höst månaden. Jag känner lite att de är en nystart och jag är verkligen taggad. Jag är sugen på att köpa nya lakan till min säng, så är på jakt nu, jag vill köpa tre krokar som är som sammetsknoppar. och sen vill jag verkligen ha en svart liten puff. Är sugen på någon matta också för avskyr verkligen mitt golv, eller så får jag övertala mamma och pappa att vi måste byta ut de. Vill ha ljust golv i alla fall, mitt rum är redan så litet så tror de skulle göra rummet bra. Vet att de finns en inredningsbutik här i Eskilstuna som säljer dem krokarna/knoppar jag vill ha. Hittade en super fin liten svart puff från Åhlens outlet i Västerås när jag var där i söndags med Jonna, men den hade lossnat en knapp så hoppade de. Så får kika lite online om jag hittar någon. Lakan vill jag antingen ha linne lakan, finns ju inget mysigare att sova i!
Har även kollat på lakan från Gant deras Paisley mönster är ju så himla fina, och också de är så himla sköna att sova i. Har köpt liknande från Hemtex men de är inte alls samma, så får se om jag väljer att köpa de, dem är ju inte super billiga. Så ska se vad jag hittar, kanske får önska mig av mamma!

Hur känner ni till hösten? Vill ni också bara fixa om och typ börja om på nytt, ibland känns de mer som nyår för mig än när de verkligen är nyår.

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer