Bästa finn medlet

Efter min operation så har jag haft mer finnar än vad jag någonsin har haft, jag brukar få en jävel om månaden kanske och inte haft så kallade päpplor heller. Men tro mig allt detta kom som ett last med glass. Efter operationen fick jag allergisk reaktion i hela ansiktet och bröst efter den kalcium tablett jag åt. Men dessa utslagen försvann snabbt efter att ha bytt medicin och sen efter de kom de finnar. Hela pannan på näsan och runt, vilket har gjort mig mer och mer osäker. Det är inget fel med finnar men jag känner mig inte alls fräsch.

Så nu när vi var i Polen så köpte jag med mig detta som visar sig nu också finns i Sverige super plus. Jag har verkligen ingen aning om vad de är men det jag vet är att de innehåller Salicylsyra som ofta är i acnebehandlingar. Och kan bara säga att jag har använd denna mindre än en vecka och kan redan se resultat, hon jag köpte dem sa att det kan ta upp till 3 veckor innan man märker någon skillnad.

Jag köpte det som är krämen som man har på sig på kvällen/natten samt den som är som en dagskräm som även är färgad så det är som en ersättning för foundation vilket jag tyckte var väldigt bra. Jag har köpt på mig lite så jag har för ett tag framöver och detta kan jag verkligen rekommendera. Ska fixa lite före och efter bilder så ni kan se skillnaden också.

Gillar

Kommentarer