ÄLSKA MIG SOM JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV

Jag tror på många sätt att det är viktigt att vara egoistisk, tänka på sig själv, ta hand om sig själv och inte minst veta vad man är värd.

Egoist/ Egotrippad

Jag tror det är väldigt viktigt att vara lite av en egoist, ja det är klart till en viss gräns. Att respektera sig själv och lär sig att detta är jag och jag kan inte vara något annan och bara öppna de bästa vägarna för dig själv för du ska lyckas i livet och vad lyckas är enligt dig. Lyckas för mig kanske är att vara lycklig och för andra kan det vara att köpa en Lambo eller något liknande. Att vara egoist anser jag alltså är något positivt, det är klart att det finns en gräns att man ibland måste sätta andra framför dig själv. Men var bara med på att den personen skulle göra samma sak för dig.

Tänka på sig själv/ Ta hand om dig själv

Som ni vet så varje onsdag, söndag så har jag ansiktsmask och bara tar hand om mig själv. Varför? Varför inte, jag tror mycket hänger på att ta hand om sig själv, lära känna dig själv, egen tid. Det finns så många osäkra människor tyvärr som väljer att trycka ner andra istället för att lyfta varandra. För att kunna borsta bort deras skit och även bara skita i dem som människor så tror jag det bli enklare att veta vem du är. Står dem i vägen för den väg du är påväg att ta så finns det ingen mening med att ha sånna människor i ditt liv för vad ska du ha med dem att göra. De människor jag vill ha i mitt liv ska stötta mig i det jag vill göra, om ja det är klart om det inte är något super galet, att bara få lite andra tanke sätt eller något sånt.

Vet vad du är värd

Kanske behövs det några heartbreaks, vänner som går eller vad vet jag. Jag tror båda dessa har gjort mig starkare och inte minst veta vad jag är värd. Att kunna sätta ner foten och säga att det räcker. Får du ingen reaktion om du vill ha en förändring, nej vad gör du kvar då. Varför ska du slösa din tid på någon som inte prioriterar dig till 100%. Vad är de värt? En person som visar dig vad du är värd, är någon att hålla hårt i. Men resten, gå till tippen med dem. Jag tror det är viktigt att älska sig själv på alla sätt och vis, men kompisen eller kärleken man väljer ska älska dig mer än vad du älskar dig själv, vet vad du är värd till 1000%. Ibland tror man att man hittar denna personen i en bästa vän eller kärlek, men visar sig vara en total miss.

Gillar

Kommentarer