5 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

1. Jag har en fobi för att spy. Inte på det sättet att jag tycker de är äckligt för de tycker väll alla. Jag är på den nivån att jag får ångest, jag gick på BUP och pratade i nästan 8 månader om min fobi. Jag blev hem undervisad i tre månader då jag en gång mådde illa i skolan och kom inte därifrån i tid och sen ett tag kunde jag inte åka förbi med bilen för jag fick kvälvningar och ångestattacker. Nu är det betydligt bättre!

2. Jag dricker minimalt med alkohol. Tror de mycket har att göra med min fobi för spya och jag inte vill må illa, Vet jag att jag har druckit något med alkohol på kvällen kan jag sen när jag kommer hem och ska sova ligga och känna efter så mycket att jag till slut mår illa ändå. Så oftast så försöker jag somna så snabbt jag bara kan.

3. Jag är verkligen hangry. Jag blir super arg om jag inte får man och är jag hungrig nu så blir jag super tjurig och grinig. Sen tar det ett tag till mitt blodsocker går upp igen innan jag blir på glatt humör igen, hehe.

4. När jag duschar sitter jag alltid ner, mycket skönare och blir mer avslappnad. Men jag gillar inte att bada för då blir de för varmt och jag blir väldigt rastlös.

5. Jag vill ha en liten bebis nu. Men efter att jobba på förskola så fattar man hur mycket jobb det är. Jag vill även ha hunnit gjort saker i mitt liv innan jag ska skaffa barn. Ett fast jobb, någon man kommer spendera livet med. Ja men även ska man ju ha tid också och inte ha barnen på förskolan från 7-17.

Gillar

Kommentarer