10 mål för detta år

Nytt åt och jag kan inte vänta, det känns som det kommer bli ett bra år. Eller ja, jag antar att de är liksom alla andra år att det är vad man gör det till. Tyvärr under detta år så började de inte på bästa sätt, och avslutades inte på topp heller med tanke på min sjukdom. Men nu väntar jag bara på operation och det kan bara bli bättre.

-

-Vara gladare, med det menar jag inte att jag ska börja ta några piller för att bli gladare, mer att komma ihåg att uppskatta allt som är runt en och att man tar vara på stunder man får med familj och vänner.

-Mobilfria dagar, jag känner allt för ofta att mobilen blir en störta prioritet. Man dör inte av att vara ifrån sociala medier en dag eller två.

-Resa, resa mer och ser mer. Då menar jag inte att man behöver ta ett flygplan över atlanten för att se något. Att bara se mer av Sverige ger också upplevelser. Eller att bara ta en flyg till Norge.

-Träna, när jag har genomgått min operation så vill jag börja träna igen. För att må bättre, man blir betydligt mycket piggare och gladare enligt mig om man tränar.

-Spara, nu när jag har börjat jobba har jag kunnat spara mer pengar då jag bor hemma gratis har jag inga utgifter. När detta år är slut vill jag ha ett sex siffriga sparkonto, utan att leva på den snåla sida.

-Köpa något fint, väldigt motsägelsefullt med tanke på att jag gått och blivit kär i en Gucci väska för 20 000 kronor. Men hej jag fyller 20 år i sommar och man måste få unna sig också. För önska mig endast pengar när jag fyller år för att lätta på hela köret.

-Äta mer vegetariskt, året och gått och jag har tänkt mycket, jag är den som inte innan tänkt så mycket på vad jag äter. Mer grönt!

-Mer resturang, jag älskar att gå på resturang och prova nya rätter så det ska bli mer av i år.

-Spa kvällar, onsdag och söndagar duscha, inpackning, fixa naglarna, ansiktsmask mm.

-Vågar vara sig själv.

Gillar

Kommentarer